ONTSTAANSWIJZE

‘IEDER VIST OP ZIJN GETIJ’

PIER24 is op 1 november 2016 opgericht in Utrecht en is ontstaan uit een samenwerkingsverband tussen Visgilde Lijffijt & de Jong en Egro Horecaspecialisten.

Visgilde Lijffijt & de Jong was vijf jaar na haar opening in 2012 toe aan een grotere locatie en een uitbreiding van het horecabestand, en vond in Egro een perfecte partner. Egro leverde al visproducten aan haar klanten, maar wilde zich verder specialiseren in de handel in vlees, wild en gevogelte en convenience producten en zocht naar een gespecialiseerde partner om de goed lopende visafdeling aan over te dragen.

Dit bleek  het begin van een vruchtbare samenwerking en het startschot van Utrechts’ eerste visgroothandel voor de horeca, PIER24.

PIER24 heeft met haar brede ervaring in de vishandel als doel de horeca optimaal te bedienen met een constante kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Onze producten bezorgen we door heel Nederland, waarbij we met onze certificeringen van zowel het MSC als het ASC-certificaat duurzaamheid en vooruitstrevendheid belangrijk vinden.