WERKWIJZE

‘VAN BOORD TOT BORD’

PIER24 koopt haar vis zoveel mogelijk direct bij de bron in om een optimale versheid en een scherpe prijs te kunnen garanderen. Dagelijks zijn wij aanwezig op de visafslag in IJmuiden en hebben we contact met  vissersboten in Nederland en België die ons de gewenste kwaliteit en de gevraagde volumes kunnen garanderen. Door onze aanwezigheid op de afslag kunnen wij de beste kwaliteit waarborgen omdat de vis die ‘s nachts gevangen wordt nog dezelfde ochtend vanuit IJmuiden naar ons productiebedrijf in Utrecht gaat waar alle vis verwerkt wordt volgens de wensen van onze klanten.

Alle vis die ‘s ochtends heel vroeg vers bij ons in Utrecht binnen is, wordt naar wens van de klant gefileerd, geportioneerd, gevild en naar specifieke wens verpakt. In veel gevallen gaat deze vis nog dezelfde dag richting onze klanten waardoor ‘VAN BOORD TOT  BORD’ in een zo kort mogelijke tijdspanne gerealiseerd wordt.

Onze ervaren chauffeurs bezorgen de vis bij u in de koeling, in onze eigen PIER24 kratten, voorzien van een pakbon die de chauffeur met u controleert.

Producten die u voor 04:00 ’s morgens bestelt, worden nog dezelfde dag bij u bezorgd. PIER24 is hiermee een zeer flexibele partner.